Aquamans drietand doet het zwaard Excalibur verbleken tot een tandenstoker

Koning Orm staat op het punt om de zeven onderwater koninkrijken te verenigen en de strijd aan te gaan met de mensheid aan de oppervlakte. Zijn halfbroer Arthur / Aquaman en tevens rechtmatige eigenaar van de troon zal uit de schaduw moeten treden om een oorlog te voorkomen.

Onze overige reviews

  • Bumblebee: Meer E.T. dan Transformers

    In deze prequel die voorafgaat aan de Transformersfilms belandt de Autobot Bumblebee in 1987 op de aarde. Hij is op de vlucht voor de slechte Decepticons die zijn thuiswereld Cybertron dreigen over te nemen. Bumblebee wordt gevonden door Charlie Watson (Hailee Steinfeld), een 18-jarige tiener die op zoek is naar zichzelf.

  • Van Groeningen geeft met ‘Beautiful Boy’ visitekaartje af

    Beautiful Boy’ vertelt het waargebeurde verhaal van Nic Sheff (Timothée Chalamet) die worstelt met een drugsverslaving. Nic is een veelbelovende jongeman die, hoewel zijn ouders gescheiden zijn, uit een liefdevol gezin komt. Toch valt hij na enkele onschuldige jointjes ten prooi aan chrystal meth (Walter White kan u er alles over vertellen). Nics vader, journalist David Sheff (Steve Carell) doet er alles aan om zijn zoon te helpen.