Kalender

Het ultieme kerstcadeau voor filmliefhebbers!

Het enorme filmaanbod van vandaag zorgt al eens voor keuzestress. Maar de tijd van doelloos scrollen door het streamingaanbod of eindeloos staan kijken naar je eigen verzameling is voorbij!

Laat de Moovieskalender voor jou de keuze maken. Elke dag een film met een onderbouwde reden. Zo lieten wij ons inspireren door onder meer historische gebeurtenissen en verjaardagen/overlijdens van sterren. Bovendien zie je in een oogopslag met welke topper jij je verjaardag deelt. We hebben ook ruimte gelaten om zelf de nodige verjaardagen aan te vullen zodat nonkel Jack en tante Rose niet nog eens uit de boot vallen.

Deze kalender is overigens niet afhankelijk van het jaar. We bieden 366 films aan om te ontdekken de komende jaren!

Doorspekt met origineel artwork en gedrukt op A3-formaat kan dit ultieme cadeau van jou zijn voor slechts € 10. Vul het formulier hieronder in en wij zorgen ervoor dat jouw kalender in je brievenbus belandt. De betaling regelen we dan op het moment van levering.

Every day is a Moovies-day!


‛‛ Deze kalender is niet afhankelijk van het jaar, 366 films met bijhorende reden zijn er voor jou om te ontdekken de komende jaren! ‚‚